Роль жалюзі в інтер’єрі приміщення

Ремонт добіг кінця і хочете внести родзинку в інтер’єр? Це дизайнерське завдання можна вирішити за допомогою жалюзі. Ці пристрої захисту від сонця мають горизонтальні чи вертикальні пластини. З їхньою допомогою можна контролювати проникнення світла.

Жалюзі становлять важливу частину інтер’єру будь-якого приміщення. Якщо правильно підібрати виріб, можна змінити зовнішній вигляд кімнати. Це гідна альтернатива портьєрам і фіранкам, які поступово втрачають свою популярність. Віконні конструкції здатні прикрасити вже обставлену квартиру, зробивши її ще елегантнішою.

Компанія Sunray пропонує купити жалюзі на вікна будь-яких розмірів та форм. Ми використовуємо якісні комплектуючі від перевірених постачальників. При цьому всі товари проходять ретельну перевірку, а потім потрапляють до рук покупців.

Плюси виробів
Колір конструкції повинен відповідати інтер’єру. Фарба, що використовується, відрізняється стійкістю і безпекою. Вироби не бояться ультрафіолету, тому зберігають свій вигляд довгі роки. Крім цього, жалюзі економічні і практичні, вони легкі у використанні, регулює світло в кімнаті і не займають багато місця.
Як правильно зробити виміри?
Найчастіше при самостійному вимірі люди плутають показники ширини та висоти. Тому після покупки виробу клієнт розуміє, що він помилився та повертається до нашої компанії. Фахівці виправлять недоліки, якщо це можливо, а якщо ні – виконають нове замовлення. При цьому замовнику доведеться заплатити двічі. Щоб не допустити такої ситуації, потрібно бути уважним під час заповнення документів або викликати замірника на об’єкт.

Призначення жалюзі
Традиційні штори на вікнах виконують роль декору в приміщенні, але їхня функціональність недостатня. З їх допомогою закрити вікно можна частково, при цьому світло все одно буде проникати всередину. Віконні системи виступають у ролі регулятора проникнення світла та доступності зовнішнього огляду шляхом повороту ламелей.
Конструкція є:
Верхню частину – карниз, оснащений механізмом керування та кронштейнами для кріплення. Середня – ламелі, пов’язані шнурами. Нижню частину – обмежувач із грузиками.

Від правильно вибраних вимірів та розмітки залежить ступінь функціональності та розташування основи на стіні. Тому краще не ризикувати рекомендаціями, щоб не зіпсувати оздоблення стіни.