Як вибрати сучасне та недороге крісло для роботи у 2023 році

Щоб нове крісло змогло виправдати і перевершити всі очікування, намагайтеся знайти модель в якій поєднано якомога більше якостей з цього списку:

  • механізм гойдання зі зміщеною чи центральною віссю;
  • синхронний механізм для анатомічного ефекту;
  • пневматична система регулювання висоти сидіння;
  • механізми регулювання спинки.

Пружинний механізм

Він підтримує спину сидячого. Постійний контакт спини людини і спинки крісла дозволяє їй розслаблятися і знімати напругу.

Також для комфортного використання крісла потрібно враховувати параметри спинки, сидіння, висоти та багато іншого.

Газпатрон

Перед тим, як купити крісло для роботи, вирішіть, чи потрібен вам газліфт, для регулювання висоти сидіння. Газпатрон – сталевий балон (головний елемент газліфту), у якому знаходиться інертний газ. Ця речовина допомагає регулювати висоту сидіння і виконують функцію деякого амортизатора підвищуючи комфорт крісла під час сидіння.

Ролики

Вибирайте з чого будуть зроблені ролики, спираючись на підлоговий матеріал в офісі. Для м’якого ламінату або паркету не можна використовувати жорсткі ролики.

Хрестовина

Розмір крісла на пряму впливає на діаметр хрестовини. Для директорських крісел, де навіть сама вага сидіння вже не маленька, а самі меблі масивні і важкі, діаметр хрестовини повинен бути не менше 70 см.

Special4You Silba (E5838)

Це офісне крісло відноситься до категорії меблів для керівників, оснащене широкою металевою хрестовиною з прогумованими роликами. Основа має хромоване покриття, а ролики функцію блокування. У конструкції використаний фірмовий механізм гойдання (Conventional Tilt). Технологія Tilt для офісних крісел дозволяє вільно розгойдуватися вперед-назад із фіксацією в одному робочому положенні. Зусилля по коливанню крісла можуть регулюватися, що дозволяє досягти більшої чи меншої амплітуди руху. Для створення комфорту під час використання крісла, його сидіння виготовили із комбінації поліестерної сітки та текстилю, що забезпечило гігроскопічність, м’якість, практичність та здатність терморегуляції.

Кресло Special4You Solano

Крісла Special4You серії Solano – універсальні меблі, що ідеально підходять для конференц-залів, офісів та домашніх кабінетів. Анатомічна конструкція спинки і сидіння дозволяють змінювати прогин у ділянці попереку. В міру жорстке сидіння знімає зайве навантаження і зберігає правильну поставу. Стильний дизайн у чорному шкіряному стилі влучно поєднується з металевим каркасом та хрестовиною.

Ці дешеві крісла для офісів із сітчастої тканини забезпечують природну вентиляцію, завдяки якій користувач буде комфортно почуватися при різній температурі повітря в приміщення.

У конструкції використана низька спинка та ергономічна форма, без механізмів трансформації.

Nowy Styl Boss KD Tilt PL64

У моделі є ергономічна спинка та широке сидіння з м’якою оббивкою для комфортної роботи протягом тривалого часу. У конструкції також використано пластикові підлокітники, висота яких розрахована з максимальним ухилом в ергономіку. Механізм вільного гойдання дозволяє розслабитись на робочому місці, відкинувшись назад. При цьому є можливість фіксації спинки у вертикальному положенні, а відхилення відбувається під вагою користувача крісла, чим вона більша, тим сильніше нахилятиметься спинка.

Для надійності та міцності конструкцію оснастили сталевою основою з хромованим покриттям. Ролики виготовлені з пластику, але мають прогумоване покриття для захисту підлоги від подряпин.