До якої фірми звернутись, щоб вивести піаніно?

Старе, засмучене піаніно, на якому колись вчилися грати дітьми, часто стає непотрібною річчю, яка займає чимало місця у квартирі. Для нього досить складно підшукати нових господарів, тому набагато частіше постає питання про його вивезення та подальшу утилізацію. І найкраще це зробити, звернувшись до професіоналів компанії https://cleaninglviv.top

Хто допоможе позбутися старого піаніно?

Піаніно – річ велика і громіздка, і в сучасних умовах проживання в невеликих за площею квартирах мати подібну громаду дуже непрактично. Винести та утилізувати інструмент самостійно проблематично:

  • По-перше, габарити і вага інструменту не дозволяє винести його з квартири, спустити вниз і дотягнути до найближчого контейнера для сміття поодинці. Необхідно залучати знайомих, друзів, а зібрати їх разом одночасно можливо не завжди.
  • По-друге, співробітники комунальних служб не зобов’язані вивозити великогабаритне, побутове та будівельне сміття, а значить і піаніно може простояти у сміттєвого контейнера не один день. Крім того, це може спричинити штраф для власника.
  • По-третє, щоб відвести піаніно на звалище, власникові необхідно буде шукати спеціальну машину, в якій його можна перевезти, тому що легковий автомобіль із цим завданням не впорається.

З цих аргументів випливає, що ефективніше, безпечніше, якісніше з цією роботою впораються професіонали. Будь-яка компанія, що здійснює подібні послуги, береться виконувати завдання комплексно. Тобто господар піаніно може бути впевнений, що представники фірми заберуть з квартири піаніно і доставлять його до пункту ліквідації.

Компанії готові вивезти піаніно в будь-який зручний для замовника час, в деяких випадках подача машини з вантажниками здійснюється протягом 15-25 хвилин після прийняття заявки. Фірми пропонують малотоннажні вантажівки, які не мають перешкод по проїзду в межах міста і мають гарну маневреність.

Яку компанію вивезти?

Зіткнувшись з необхідністю позбавитися піаніно і вибрати для цього відповідну компанію, багато хто задається питанням про вартість цієї послуги. Пропозицій на ринку сьогодні неймовірно багато, а акцій ще більше. Але орієнтуватися на одну ціну не варто, важливо враховувати низку факторів:

  • наявність ліцензії, що підтверджує право підприємства працювати;
  • документи про місце, де проводитиметься утилізація;
  • автотранспорт, що підходить за розмірами;
  • надання компанією вантажників.

Не менш важливо вивчити думку клієнтів фірми, відгуки розкажуть про можливі труднощі, переваги та недоліки компанії.

Скільки коштуватиме утилізація піаніно?

Компанії, що надають послугу вивезення та утилізації великогабаритного сміття, вказують мінімальну або максимальну вартість, вище за яку клієнту платити точно не доведеться. Дізнатись точну ціну на послуги можна у оператора компанії. Складається вартість з кількох факторів:

  • відстань від квартири власника до місця утилізації;
  • робота вантажників;
  • розмір музичного інструменту;
  • поверх проживання власника.

Компанії з вивезення та утилізації сміття роблять знижки для людей пенсійного віку, а також встановлюють пільгові ціни на послуги, що надаються у нічний час. Крім того, в рамках акцій зустрічаються пропозиції, що дозволяють утилізувати піаніно безкоштовно, але оплатити роботу вантажників буде потрібно.