Обираємо міжкімнатні двері без помилок

Неможливо уявити собі гармонійний інтер’єр без правильно підібраних міжкімнатних дверей. Адже ця конструкція здатна не лише зробити вашу квартиру функціональною та затишною, а й стати справжньою «родзинкою» в її дизайні. Тому перш ніж купити міжкімнатні двері, добре продумайте, якими саме вони мають бути. А допоможуть у цьому наші прості поради.

На що варто орієнтуватися при виборі міжкімнатних дверей:

  • Якість виготовлення конструкції. Уважно огляньте поверхню дверей. Ознака правильної, професійної обробки – відсутність впадин, сколів, тріщин, вм’ятин та інших дефектів. Недопустимими є підтьоки лаку чи фарби. Важливо, щоб правильною була й геометрія дверей.
  • Матеріал виготовлення. На сучасному ринку представлено безліч різних варіантів: дерево, шпон, МДФ, ДСП, ПВХ , скло та інші матеріали. Оптимальний можна підібрати, відштовхуючись від специфіки експлуатації дверей та бюджету, який ви готовий виділити. Пам’ятайте: найбільше стійкими до вологості є пластикові двері, тому їх варто обирати для ванної. Дерев’яні конструкції, в свою чергу, є найбільш довговічними.
  • Дизайн. Важливо, щоб обрані вами двері чудово «вписувалися» в інтер’єр приміщення, та гармонійно його доповнювали. Подбайте про поєднуваність стилів: прості однотонні двері пасуватимуть мінімалізму, скляні – стилю хай-тек, різьблені дерев’яні конструкції – класичному дизайну інтер’єру.

Важливе питання, про яке надзвичайно часто забувають – це вибір якісної дверної фурнітури. Придбайте міцні петлі (до прикладу, зі сталі), надійну ручку та функціональний замок, який не «заїдатиме». І дверна конструкція радуватиме вас функціональністю довгі роки: ніякий ремонт точно не знадобиться.

Самостійна установка чи виклик майстра?

А тепер поговоримо про особливості монтажу міжкімнатних дверей. Для того, щоб конструкція була герметичною та зносостійкою, важливо правильно її установити. Радимо не намагатися впоратись з цим питанням самостійно: довірте роботу майстру. Послуги з установки міжкімнатних дверей коштують досить дешево, тому не стануть ударом для вашого сімейного бюджету.

Якщо ви надаєте перевагу предметам інтер’єру преміальної якості – завітайте на сайт компанії Status doors. Ця фабрика виготовляє якісні дерев’яні та шпоновані конструкції, які зроблять ваш інтер’єр стильним, елегантним, довершеним. У них ви можете купити міжкімнатні двері в класичному дизайні. Вартість та якість вас приємно здивують. Бажаємо вдалого вибору та затишку у вашому домі!