Скління приватного будинку

Скління будинків з’явилося в Україні відносно недавно. А пов’язано це, в першу чергу, з кліматичними особливостями місцевості. Адже більшість господарів майбутніх будівель віддавали перевагу прагматичним і практичним моментальним будовам зі звичайними дверима і вікнами, в яких завжди можна було сховатися від сторонніх очей. Але так не могло відбуватися вічність, тому, сьогодні все більшої популярності набирають засклені фасади, в цей час технології дозволяють будувати будинки з неймовірно великою площею, а допоможуть вам у цьому фахівці компанії «Альфа-проект», до яких ви можете звернутися, перейшовши по засланні: https://pmg.kiev.ua.

Навіщо потрібно скляна будова?

Жити в будинках з панорамним склінням — це престижно. Якщо вірити останнім дослідженням, то було доведено, що подібний вид будови відразу ж може підвищити вартість споруди на 5-15%, якщо порівнювати з будинками, які не мають подібного скління. В цей час ви можете насолоджуватися красивою природою місцевості, в цей час без необхідності залишати простори власне житла.

Що являє собою скляний будинок?

В принципі, панорамним склінням можна вважати ситуацію, коли вікно замінює одну, або кілька стін в приміщенні. Найчастіше подібні скла йдуть від підлоги і до самої стелі. У цей час будівництво подібного житла має на увазі проведення осмисленого проектування, тому що потрібно не тільки подбати про відповідний інтер’єрі, але також і про безпеку, якщо висота скла буде вище 3 метрів.

В цей час скління актуально тільки в тому випадку, якщо з цих великих вікон буде відкриватися дійсно гарний вид на прибудинкову територію, а не на трасу Київ — Житомир. В останньому випадку скління не додасть родзинки, а навіть навпаки — відкриє всі недоліки обраного вами ділянки.

Необхідно розуміти, що панорамне скління зможе візуально розширити простір, зробити вас ближче до оточуючого нас світу. Ви фактично перете бар’єри між навколишнім світом і будовою. Ідеально, якщо ваш будинок буде знаходитися на якийсь височини. Саме тут панорамне скління зможе створити дійсно унікальний вид на навколишній пейзаж, який в деяких випадках може сягати на кілька кілометрів. Можете бути впевнені, що ви отримаєте справжню насолоду, якщо будете сидіти з видом на луки, ліси, поля і річки.

Рамне і безрамне скління

Залежно від особистих переваг ви можете вибрати рамні і безрамні вікна. У першому випадку вікна будуть відкриватися як стулки в шафі-купе, а в другому випадку — з вигляду гармошки. Рами можуть бути виконані з профілю алюмінію або композиту. У безрамній конструкції використовують гартоване скло. Можна не тільки будинок склити, а й провести скління альтанки або веранди, що також буде зручно і виглядає дійсно вражаюче.

З огляду на дорожнечу споруди і складність, віддавайте перевагу тільки професіоналам, які зможуть виконати роботу на вищому рівні!