Вибір квартири

Вибір квартири у http://intergal-bud.com.ua/ua/projects/kiev/residential/current-offers/174/project/ завжди відповідальний і тривалий процес. Необхідно врахувати безліч нюансів вибору, оцінити наявні варіанти, зважити всі «за» і «проти». Як тільки прийняти рішення придбати нерухомість на первинному ринку, відразу ж виникає питання, як вибрати квартиру в новобудові. Щоб Вам було легше визначитися, наведемо основні критерії вибору житла.

1. Вартість нерухомості
Безумовно, цей аспект грає визначальне значення. Варто відзначити, що ціна є перевагою первинного ринку нерухомості. Як правило, квадратний метр обходиться дешевше в новобудові, ніж на вторинному ринку. Найвигіднішими і раціональним вкладенням на сьогодні, на думку багатьох експертів, є покупка квартири в новобудові в передмісті Києва. Це обумовлено низкою факторів, серед яких, звичайно ж, співвідношення ціни і рівня житла, екологічність, стрімке розширення території столиці.

Ще одним фактором «за» новобудови в передмісті є вигідні умови покупки. Забудовники пропонують можливість отримати розстрочку на індивідуальних вигідних умовах. Такі умови пропонують покупцям ЖК «Піонерський квартал» в Вишневому, в найближчому передмісті Києва.

2. Технологія будівництва
Вибираючи квартиру в новобудові, обов’язково дізнайтеся, за якою технологією виробляється будівництво, які застосовуються матеріали, чи відповідають вони вимогам екологічності та стандартам. Також варто дізнатися, чи буде шумоізоляція і утеплення стін.

3. На якому поверсі вибрати квартиру в новобудові
Найбільш популярні серед покупців нерухомості 4-12 поверхи. Їх перевага в тому, що вони знаходяться досить високо, щоб не заважав шум, що доносився з вулиці. Квартири мають достатній рівень природного освітлення. У той же час у разі поломки ліфта, дістатися до своєї квартири буде не так складно.

А ось серед любителів красивих видів більше цікавлять квартири, що знаходяться вище рівня 12 поверху. Тут варто врахувати, що найчастіше за гарний вигляд доведеться доплатити. До того ж з практичної точки зору потрібно вибирати східну або західну сторону. В іншому випадку квартира виявиться на сонячній або тіньовій стороні, що втягне за собою додаткові витрати.

Отже, при виборі квартири в новобудові потрібно врахувати вартість нерухомості; умови, на яких повинна здійснюватися оплата; технології і матеріали будівництва; поверх. Безумовно, визначтеся заздалегідь, скільки кімнат Вам необхідно.